fbpx

Helaas! De zomerinitiatie van woensdag 3/08 is AFGELAST! Het weer beslist er anders over.. Hopelijk tot snel, later op het seizoen.

De zomerinitiatie inline skaten van woensdag 27/7 is BEVESTIGD!! We verwelkomen jullie graag vanaf 18u45 op parking oost van de Blaarmeersen, Gent.

De voorspelling voor woensdag 27/7 zijn niet ideaal, vanaf woensdagavond 'buien'.. Afwachten dus of de zomerinitiatie kan doorgaan! Rond 17u kan u hier alvast de annulatie of bevestiging terugvinden!

De zomerinitiatie van woensdag 20/7 is BEVESTIGD! De (onweers)buien gaan aan de Blaarmeersen (en Gentse Feesten) voorbij gaan, de wind is verfrissend en de temperatuur is aangenaam! Tot straks, vanaf 18u45 op Parking Oost, Blaarmeersen (Gent).

Op woensdag 20/7 kan je komen inline skaten, een verfrissende duik nemen* en naar de Genste Feesten! Ideale combinatie voor een mooie avond!
De weergoden kunnen de combinatie alleen nog wat verwarren en de 'verfrissende duik' (regen/onweer) voor het inline skaten zetten, maar daar gaan we niet van uit!

*in de zwemvijver van de Blaarmeersen.

De eerste zomerinitiatie inline skaten 2016 van woensdag 6/07 is bevestigd!! Ideaal skate weer vandaag, zon en wolken wisselen elkaar af met een matige wind! Tot straks!

Woensdag 6/07 is er de eerste zomerinitiatie inline skaten 2016 op de Blaarmeersen, Gent. Lees hier ten laatste om 17u de bevestiging of annulatie.

De zomerinitiatie inline skaten woensdag 13/07 is bevestigd!! Volgens de weermodellen is de kans op buien boven de Blaarmeersen klein!
Tot straks! 

De eerste zomerinitiatie van 2016! 

De voorspellingen zijn voorlopig wat afwachtend, bevestiging of annulatie rond 16u op de frontpagina!

Ook deze zomer gaat er een nieuwe Zomerinitiatie Inline Skaten door. Een hele zomer lang kan iedereen (jong & oud, beginner en (mid-)gevorderde) deelnemen aan een initiatie inline skaten op de Blaarmeersen te Gent.

 

Voor het 11de jaar op rij brengen we u een zomerinitiatiereeks inline skaten voor jong en oud, gericht op elk niveau.

 

Elke initiatie komen de basistechnieken aan bod zoals oa: ‘skate gewenning’, leren vallen en opstaan, evenwichtsoefeningen, vooruit skaten, leren remmen, leren draaien, ...
Daarnaast bieden we steeds een speciaal onderdeel aan in de initiatie reeks zoals bv remmen (alternatieve manieren, T-stop, hockeystop, powerslide), snelheid (vergroten van de snelheid, houding bij grote snelheid, techniek, …), draaien en slalom (parallel draai, overstappen, slalom technieken, …) ... en vele andere technieken.

 

 

Met deze reeks van losse initiatielessen richten we ons zowel op de beginnende en de meer gevorderde inline skaters. Met een speciaal programma komen zelfs de gevorderde inline skaters aan hun trekken.

Voor aanvang van elke initiatie worden de deelnemers ingedeeld in kleinere niveaugroepen. Hiervoor voorzien we voldoende instructoren zodat elk op zijn tempo de technieken kan aanleren.

 

 

 

 • Data & Locatie
  • Op woensdagavond van 19u tot 21u (buitenactiviteit)
  • Parking Oost (Blaarmeersen, Gent) - voor het Eddy Merckx Wielercentrum. (Klik hier voor een plan en route beschrijving)
  • 29 juni | 6, 13, 20 (Gentse Feesten), 27 juli | 3 augustus 2016

 

 • Inschrijven:
  • Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk.
  • U kan wachttijden aan het onthaal wel vermijden door uw gegevens door te mailen.
   Zet volgende zaken op mail: achternaam & voornaam - adres - postcode & stad - geboortedatum)
  • Wenst u graag te huren, laat ons op voorhand ook even uw schoenmaat weten. Zo ben je zeker van je huur skates.

 

 • Kostprijs:
  • Inschrijving initiatie                                                € 7,5
  • Inschrijving initiatie + Huur skates & protectie       € 10
  • Huur protectie                                                       € 2

 

 

 

Hebt u nog een vraag? Contacteer ons via het formulier op deze website.

Agenda