fbpx

Helaas! De zomerinitiatie van woensdag 3/08 is AFGELAST! Het weer beslist er anders over.. Hopelijk tot snel, later op het seizoen.

De zomerinitiatie inline skaten van woensdag 27/7 is BEVESTIGD!! We verwelkomen jullie graag vanaf 18u45 op parking oost van de Blaarmeersen, Gent.

De voorspelling voor woensdag 27/7 zijn niet ideaal, vanaf woensdagavond 'buien'.. Afwachten dus of de zomerinitiatie kan doorgaan! Rond 17u kan u hier alvast de annulatie of bevestiging terugvinden!

De zomerinitiatie van woensdag 20/7 is BEVESTIGD! De (onweers)buien gaan aan de Blaarmeersen (en Gentse Feesten) voorbij gaan, de wind is verfrissend en de temperatuur is aangenaam! Tot straks, vanaf 18u45 op Parking Oost, Blaarmeersen (Gent).

Op woensdag 20/7 kan je komen inline skaten, een verfrissende duik nemen* en naar de Genste Feesten! Ideale combinatie voor een mooie avond!
De weergoden kunnen de combinatie alleen nog wat verwarren en de 'verfrissende duik' (regen/onweer) voor het inline skaten zetten, maar daar gaan we niet van uit!

*in de zwemvijver van de Blaarmeersen.

De eerste zomerinitiatie inline skaten 2016 van woensdag 6/07 is bevestigd!! Ideaal skate weer vandaag, zon en wolken wisselen elkaar af met een matige wind! Tot straks!

Woensdag 6/07 is er de eerste zomerinitiatie inline skaten 2016 op de Blaarmeersen, Gent. Lees hier ten laatste om 17u de bevestiging of annulatie.

De zomerinitiatie inline skaten woensdag 13/07 is bevestigd!! Volgens de weermodellen is de kans op buien boven de Blaarmeersen klein!
Tot straks! 

De eerste zomerinitiatie van 2016! 

De voorspellingen zijn voorlopig wat afwachtend, bevestiging of annulatie rond 16u op de frontpagina!

Agenda

© 2017-2021 Rollerpunt vzw All Rights Reserved.