fbpx

Op woensdag 12/1 is er opnieuw een Kids Roller Special.
Na een korte winterbreak zijn we helemaal terug op onze inlineskates! Kom jij ook?!

Woensdag 15/12 is er een nieuwe Kids Roller Special. Opgelet: de nieuwe corona maatregelen verplichten alle deelnemers vanaf 6jaar een mondmasker te dragen in & rond de sporthal. Tijdens het sporten skaten we zonder en bewaren we steeds voldoende afstand!

Woensdag 8/12 is er een nieuwe Kids Roller Special. Opgelet: de nieuwe corona maatregelen verplichten alle deelnemers vanaf 6jaar een mondmasker te dragen in & rond de sporthal. Tijdens het sporten skaten we zonder en bewaren we steeds voldoende afstand!

Woensdag 24/11 is er een nieuwe Kids Roller Special. Opgelet: de nieuwe corona maatregelen verplichten alle deelnemers boven de 10jaar een mondmasker te dragen in & rond de sporthal. Tijdens het sporten skaten we zonder en bewaren we voldoende afstand!

We moeten helaas de Kids Roller Special van morgen, woensdag 17/11, aflassen. Wegens ziekte (niet corona gerelateerd) kan deze niet door gaan...

Woensdag 10 november zijn we terug na de vakantie periode. Aanmelden voor de Kids Roller Special van woensdag vanaf 14u50 (groep 1) of 15u50 (groep 2).
Opgelet: er is terug een mondmasker plicht vanaf 13 jaar bij het betreden van het gebouw - tijdens het sporten mag dit uit en zetten we in op voldoende afstand bewaren.

Helaas, het weer laat het niet toe om vandaag buiten te skaten..
Geen KRS dus op woensdag 20/10 - we beschikken we niet over de zaal & er is sprake van buien deze middag.

 

Ook in oktober gaat de Kids Roller Special door op woensdagmiddag. U kan alle informatie vinden op onze speciale webpagina: klik hier.
Opgelet
: woensdag 20/10 beschikken we niet over de zaal, meer info via onze nieuwsbrief, sociale media of deze pagina.

JA! Woensdag 15 september kunnen we terug van start gaan met een nieuw seizoen van de Kids Roller Special te Merelbeke.
We kregen goed nieuws dat we terug kunnen opstarten volgens de huidige corona-maatregelen.
Stip dus woensdag 15/9 aan in je agenda, 15u voor groep 1 & 16u voor groep 2! Tot dan! 

Agenda

© 2017-2021 Rollerpunt vzw All Rights Reserved.